DESPRE CONFERINŢĂ

Conferinţa Raţionalilor este un eveniment anual care promovează gândirea știinţifică, valorile umaniste, secularismul și educaţia știinţifică.

Ediţia din acest an a Conferinţei Raţionalilor se va desfășura la Hotel Ramada din Iași, în perioada 31 august-1 septembrie. Tema conferinţei va fi ”Alegeri dificile: Politică și Știinţă”, iar subiectul va fi reflectat în prezentările speakerilor – cercetători, profesioniști și activiști din diverse domenii.

AGENDA

Printre speakerii confirmaţi se numără:

  • Marcel Bartic – profesor de istorie, director la Little London Academy
  • Silvia Batorii – Inginer, reprezentanta României în cadrul  SPACE GENERATION ADVISORY COUNCIL
  • Dr. George Bodi – arheolog la Academia Romana – filiala IAȘI
  • Oana Dobre Dimofte – jurnalistă
  • Cosmin Grădinariu – Co-fondator și coordonator Rise OUT
  • Conf. Univ. Dr. Silviu Gurlui – directorul laboratorului LOASL, Facultatea de Fizică, Universitatea A.I. Cuza
  • Atila Nyerges – umanist, membru fondator ASUR
  • Alexandru Toma Pătrașcu – directorul Bucharest Science Festival

BILETE

Pentru a cumpăra bilete click aici.

Costul unui bilet este 200 lei.
*În preţul biletului sunt incluse mesele de prânz și pauzele de cafea pentru cele două zile de conferinţă.

OFERTĂ LIMITATĂ!
Folosiţi codul IASI2019 pentru a obţine o reducere de 25% la cumpărarea biletelor. Codul se aplică după adăugarea biletelor în coșul de cumpărături, la secţiunea ”Voucher code”.

ORGANIZATORI

 

Conferinţa Raţionalilor – Ediţia 2019 este organizată de ASUR – Asociaţia Secular-Umanistă din România și AUR – Asociaţia Umanistă Română, cu sprijinul Human-Etisk Forbund din Norvegia.

ASUR (Asociaţia Secular-Umanistă din România) este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în martie 2010, cu scopul de a promova valorile umanismului secular. ASUR derulează campanii de promovare a secularismului, dar și numeroase proiecte de popularizare a știinţei, destinate atât copiilor și elevilor, dar și publicului larg. www.asur.ro

AUR (Asociaţia Umanistă Română) este o organizaţie din România ce susţine promovarea știinţei, culturii, drepturilor fiinţei umane, valorilor umaniste și a celor democratice, într-o societate deschisă.  Membrii AUR își doresc o Românie seculară, unde raţiunea, compasiunea și toleranţa reprezintă fundamentele statului de drept. www.humanismromania.org